čtvrtek 8. října 2015

Domácí housky z pekárny

Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Tématické fráze: housky z domácí pekárny houstičky z domácí pekárny recept na housky z domácí pekárny housky z pekárny domaci housky z domaci pekarny těsto na housky do domací pekárny domácí housky z pekárny těsto na housky z pekárny domácí pekárna housky domácí houstičky domácí houstičky z pekárny domácí. Všechny suroviny kromě máku a semínek vložíme v obvyklém pořadí do pekárny (lžičku soli vrchovatou, cukru zarovnanou) a necháme zpracovat těsto.


Housky z domácí pekárny ,recept, návod na vaření,suroviny. Cizrnu propláchneme, zalijeme vodou a necháme přes noc namočenou.

Druhý den ji v téže vodě uvaříme, vodu trochu osolíme a vaříme asi hodinu, až je cizrna zcela měkká. Hotové těsto vyndáme z pekárny , rozdělíme na 8–⁠částí podle toho, jak velké chceme mít housky. Je jen na každém z nás, kterému pečivu dáváme přednost.


Dnešní recept je podle mého zlatou střední cestou. Doufám, že bude chutnat všem, kteří se rozhodnou recept na domácí housky vyzkoušet. Vše dáme do pekárny na program těsto.


Z vykynutého těsta uděláme stejně velké bochánky, vytvarujeme rohlíky, potřeme vajíčkem a podle chuti posypeme kmínem, mákem, solí a upečeme - minut při 1°C.

Domácí rohlíky z pekárny jíme, jak máme rádi. Zamotané rohlíky potřete vodou a posypte něčím lákavým na povrchu, třeba hrubou solí, kmínem, mákem, anebo domácí bylinkovou solí z léta. Recept si zatím oblíbilo kuchařů.


Ze stejného těsta velmi snadno připravíte i housky kaiserky, které mají tvar zaplétaných hvězdiček. Do hnětací nádoby vlijeme 2ml mléka, může být přímo z lednice. Pokračujeme kvalitní majonézou.


Do mléka přidáme 1g kvalitní majonézy. Nyní jsou na řadě sypké suroviny. Do pekárny vsypeme 5g hladké mouky. Vyberte si ze stovek receptů na Jednoduché domácí housky , které se vám budou snadno a rychle vařit.


Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jednoduché domácí housky. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jednoduché domácí housky receptů z čech i ze světa. Neodolatelné domácí turecké housky z hrnku.


Pečivo je jako z pekárny a vydrží dlouho čerstvé. Komentáře pod receptem neslouží ke vkládání fotek.

Pekla jsem z tohoto těsta včera housky a angl. Těsto rozdělíme na př. Pracovalo se s ním skvěle, dala jsem.


Z droždí, lžičky cukru, hrstky mouky a 1ml vlažného mléka nechte vzejít kvásek. Zbývající mouku dejte do mísy, přilijte kvásek, trochu mléka (nejprve cca ml, pak přidávejte postupně podle potřeby), změklé máslo, vejce, žloutek a sůl a vypracujte lehké vláčné těsto. Upleteme si z nich housky. Plech vyložíme pečícím papírem a housky necháme ještě malou chvilku vykynout. Potřeme je potom ještě rozšlehaným vejcem a posypat je můžeme připraveným mákem, seznamem nebo kmínem a solí.


Housky pečeme po dobu – minut ve vyhřáté troubě, při 1°C. Autor: monikahor suroviny: 3ml mléka g másla nebo lžíce olivového oleje lžička soli 500. Uursik Autor: Uursik suroviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky