
Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev , která je vhodná do trouby. Nemusíte již hledat nic. PORTOFINO hluboká pánev 28cm - pánev na všechny druhy sporáků i do trouby.

Barazzoni DOLOMITICA pánev 24cm s granitovým nepřilnavým povrchem 24cm. Litinová pánev je opět ideální, protože obvykle neobsahuje žádné prvky (dřevěná rukojeť, plastové díly), které by bránily vložit pánev do trouby. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu. Grilování je více než jen příprava jídla.
Bez rukojeti jí lze také použít v troubě či mýt v myčce nádobí. Vyznačuje se nepřilnavým povrchem. Díky nýtované nerezové rukojeti je možné použití v troubě až do 250°C. Pánev je vhodná na všechny zdroje ohřevu. Díky pánvím, které jsou praktické i do trouby nemusíme tak špinit další kus nádobí, když chceme zapékat.
Použijeme pouze jednu pánev , se kterou vaříme na sporáku a posléze zapékáme v troubě. Pánve vhodné i do trouby jsou určené pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické. V nabídce máme i pánve na. Pokud pánev , která se hodí i do trouby , nemáte, použijte obyčejnou.
Budete si pak potřebovat připravit pekáček nebo zapékací misku, kterou vymažete olejem nebo vyložíte pečicím papírem. Až bude maso orestované, do pekáčku jej přendáte. Do zbytku marinády přidejte obě smetany, prošlehejte je, a přidejte mezi maso. Pánev zakryje alobalem a vložte na spodní mřížku do trouby rozpálené na 1°C.
Pečte asi minut, pak pánev odkryjte, přidejte zbytek žampionů a vše přesuňte do středu trouby. Pečte ještě dalších minut, nebo až povrch masa zezlátne. Patentovaný systém odnímatelných rukojetí zajišťuje velmi pevné, bezpečné a pohodlné spojení.
GOURMETmaxx grilovací vložka do trouby , černá. Vychutnejte si hranolky, kuřecí nugetky a mnoho dalšího s výrazně nižším tukem. Horký vzduch působí skrz mřížkovou strukturu ze všech stran a jídlo je tak ze všech stran rovnoměrně propečené.

Výhodou hliníkových a železných pánví je vynikající vodivost, efektivnost a rychlá reakce na teplotní změnu. Oblíbené jsou pánve s nepřilnavým povrchem. Díky použitému materiálu vyniká dokonale rovnoměrným. XYLAN plus povrch XYLAN je bez PFOA, ekolgický a nevylučuje žádné nebezpečné látky perfektní rozložení tepla síla pánve. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.
Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Umožňuje připravovat jídla na sporáku, ale rovněž je vhodná i do trouby. Je vyrobena kombinací smaltu, oceli, měděných a kamenných částic.
Má perfektní tepelné vlastnosti a je odolná vůči poškrábání. Je vhodná do trouby , na gril nebo na jakoukoliv varnou desku včetně indukce. Díky nepřilnavému povrchu se velmi snadno čistí. Stačí ji otřít hadříkem nebo dát do myčky nádobí. Grilovací litinová pánev je extrémně odolná proti poškrábání.
Většinou je obdélníkového nebo čtvercového tvaru. Na dně jsou vystouplé drážky, které simulují běžnou grilovací mřížku. Tuk a šťáva z grilovaných pokrmů se tak dostane do žlábků mezi drážky a výpek se snáze vylévá.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.