pondělí 21. září 2015

Nopalová mouka

Po sklizni a očištění kaktusových listů následuje nařezání dužiny na malé kousky. Sušící proces probíhá v konvekčních pecích při teplotě 50° C a poté je sušina rozemleta. Složení chleba: žitná mouka , pšeničná mouka , nopalová mouka , kvásek, sůl, voda.


Samotný nopal je bezlepkový, ale v kombinaci s pšeničnou a žitnou moukou je nevhodný pro celiatiky. Pro celiatiky a bezlepkovou dietu se vyrábí pouze v Prostějově na ul. Hledáme výrobce, pro výrobu bezlepkového nopalového pečiva.

Nopálová mouka se přidává do směsí na přípravu nopálového pečiva. Nopálovou mouku lze přidat do směsi při přípravě těsta na pečivo, můžeme pro tělo získat komplexní obsah živin. Tato mouka obsahuje až vlákniny. Nopál ( nopálová mouka ) a jeho účinky: vyrovnává nervový systém - působí proti úzkosti, stresu a nervozitě ( berberin ) působí proti zácpě. Obsah balení: 250g NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. Přidává se do směsí na přípravu nopálového pečiva.


Prášek z Nopalu je až z tvořen houbovitou vlákninou. Nopal je bohatým zdrojem nerozpustné i rozpustné vlákniny.

Pohanková mouka Bezlepková mouka vyrobená tradičním způsobem pomocí mlýnských kamenů z mechanicky oloupané pohanky. Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních. Mouka nopálová - Natural 250g.


Tyto opuncie rostou hlavně na lávových polích a jejich dužnina tak obsahuje neobvyklé množství minerálů, aminokyselin a antioxidantů. Nopál působí blahodárně proti žaludečním. Právě s prohlíží zákazníků. Kč (Kč bez DPH) 100g kód: B6Skladem více než ks.


Kč (Kč bez DPH) 500g kód: B7Skladem více než ks. Speciální mouky, Upeč si chleba. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Kukuřičná mouka : tuto mouku můžeme využít k zahuštění polévek, omáček a skvělé z ní jsou také palačinky nebo polenta. K jejímu rozmíchání ovšem používáme výlučně vodu, nikoli mléko, smetanu apod. Bílá mouka je mouka , která vzniká namletím obroušeného zrna, zbaveného klíčku a obalových částí.


Ty ale obsahují nejvíce živin a mastných kyselin, čímž přicházíme o značnou část výživové hodnoty moučných potravin. Pokud se tedy říká, že obilniny jsou dobré na zažívání či pro nervovou soustavu, pak to.

Nopál je jedním z druhů opuncie, rostoucích na lávových polích v Mexiku. Dužina obsahuje velké množství minerálů, aminokyselin, antioxidantů a vlákniny. Z tohoto důvodu chrání tenké a tlusté střevo.


Mouku používáme pouze v malém množství a mícháme ji s dalšími moukami. Uložte si Natural nopálová mouka do svého jídelníčku zdarma. Je to cenná, krásná a velmi užitečná rostlina, která pochází ze Střední Ameriky, odkud se rozšířila po celém kontinentě.


Kč Váš nákupní košík je prázdný. Mleté sójové boby mají vysoký obsah bílkovin a přidávají se do pečiva v menším množství než jiné mouky. Konjak je především rozpustnou vlákninou.


Někteří odpůrci konjaku tvrdí, že sice jde o původně přírodní produkt, protože vstupní surovinou je kořen rostliny Amorphophallus konjac, která se v Asii pěstuje. Volba je na každém z nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky