pátek 5. února 2016

Vakuové balení masa

Vyrábíme flexibilní plastové obaly. Za nízkých teplot se udrží dobrá kvalita masa ve vakuovém balení až pětkrát déle než u aerobně uložených celků masa. Vakuové a jiné balení masa , ryb a výrobků z masa.


V posledních letech se vakuové balení stále častěji využívá i pro balení dalších výrobků, jako jsou vařené maso, ryby a hotové saláty. Méně často se využívá u maloobchodního balení masa. Vakuovací přístroje se hodí nejen pro čerstvé potraviny jako je pečivo nebo zeleniny ale také pro skladování kvalitní kávy nebo marinovaného masa.


Do tohoto přístroje jsou vhodné pouze vroubkované (mřížkované, strukturované) vakuové rolky a sáčky. Přístroje na domácí svařování a vakuování potravin, hotových jídel, masa. U potravin to znamená zásadní omezení množení mikroorganismů, čímž se podstatně prodlouží trvanlivost produktu. Nabízíme vám vysoce profesionální vakuové stroje, které se postarají o pohodlné vakuové balení potravin, tekutin a již hotových jídel. Prodej baliček poslední dobou prudce stoupá díky snadnému skladování veškerých potravin ve vakuových sáčcích.


Ty jsou vhodné pro uchování. Kyslík obsažený ve vzduchu způsobuje kažení potravin, protože jeho účinkem dochází k procesu oxidace, která zapříčiňuje ztrátu nutričních hodnot, chuti a dalších vlastností potravin. Toto zařízení lze použít pro vzduchové utěsnění vybraných částí masa , drůbeže, ryb a další.


Lze také použit pro vakuování některých druhů ovoce a zeleniny pro dlouhodobé skladování. Maso balíme do různých typů obalů podle charakteru výrobku a požadavků zákazníka. Přibližně baleného masa je v ochranné atmosféře, desetina je vakuově balena, novinkou je balení darfresh, které je zatím pouze zlomkem z celkového objemu masa. Automatické i poloautomatické balící stroje pro balení potravin i průmyslových výrobků. Veškeré balicí stroje máme skladem.


Vyhnete se tak zdlouhavému ručnímu čištění. V závislosti na typu pochutiny se jedná o 4–dnů. Správným vakuováním takovou dobu.


Nespornou výhodou vakuového balení je i to, že potraviny vydrží tři- až pětkrát déle, uchovají si vitaminy, minerální látky, barvu a chuť. Takto skladované potraviny jsou také mnohem více chráněny před aerobními mikroorganismy, plísněmi a hmyzem. Naložené maso nemusíte ani solit, vakuováním se uvolní přirozené aroma masa. Zpracování masa Naše nabídka vakuových - vakuových baliček pro balení masa a ostatních produktů V naší nabídce najdete celou řadu menších i větších vakuových baliček, svářeček pro vakuové balení masa a ostatních produktů.


Vakuová svářečka fólií HORECA MINI FRESH 30 vakuová balička externí sání, vakuovačka potravin včetně vakuovacích rolek – výrobce Lavezzini, dokonalý vakuovací balící přístroj na potraviny pro domácí použití, s ABS a poloprofesionálními funkcemi. Požadavky rodiny pro vakuové balení a ochranu jídla doma splňuje dokonale. Může pracovat dvěma různými.


Byly dlouhodobě testovány na balení masa a masných výrobků a jsou v souladu s předpisy EU pro přímý styk s potravinami. Vaničky ale nenahradí vakuové balení. V případě nebaleného hovězího masa (a masa obecně) platí, že by mělo být i při správných skladovacích podmínkách spotřebováno v průběhu dvou až třech dnů.


Na povrchu masa totiž působí oxidační procesy, a to logicky tím více, čím je maso přístupu vzduchu více vystaveno. Způsoby zrání masa Dva základní způsoby suché a mokré zrání Suché zrání je tradiční proces skladování celých JUT nebo jejich nebalených menších částí - teplota, vlhkost a proudění vzduchu a čas. Mokré zrání zahrnuje vakuové balení masa do obalu, nepropustného pro vlhkost, po určitou dobu. Secret Smoke vakuové sáčky, 23x28cm. V jednom balení je kusů.


Skvělá ochrana proti nežádoucímu zápachu potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky