pátek 2. února 2018

Ikea sklenice na zavařování

Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí.


Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Prodám nové sklenice IKEA , výška 12cm, silnější. Mám docela oblibu v různých dózách, sklenicích a plechovkách. Na blešáku si vždy nějakou koupím.


No a teď, když je sezona. Na uchování hlavně dózy z Ikea – jsou správně velké a do dózy na mouku se. Navštivte nás a poříďte si do kuchyně chytré nádoby na skladování potravin. Ty naše vám pomohou uchovat ingredience na vaření a navíc ušetří místo.


Mnohé z nich jsou průhledné, takže vidíte, co je uvnitř, zbytečně neplýtváte a vaše oblíbené věci vám nikdy nedojdou. Navštivte IKEA online a inspirujte se našimi úžasnými skleněnými dózami a sklenicemi. Informace o koronaviru a provozu IKEA.


Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Zavařovací plechovky jsou určeny k zavařování masa nebo jiných potravin. Vyberte si z různých profilů - rovné nebo vlnkovité. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Dóza sklo patent BELA l. Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky.


Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Sklenice na zavařování. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření. Objem sklenice je 3ml.


Vhodné do myčky na nádobí. Balení obsahuje ks bez víček. Zkuste to stylově se sklenicemi Weck, dají se použít na maso, zeleninu, ale také jako dekorace. Jejich původ sahá až na konec 19. Je pak již jen na vás, pro jaké zavařování se rozhodnete.


Existuje více způsobů, můžete to zkusit v elektrické troubě, mikrovlnné troubě nebo také v myčce. Nejčastější je ale zavařování klasicky v hrnci s vodou. Zavařujeme zhruba hodinu a půl při. Příprava na zavařování Jak už jsme si řekli, vše je potřeba absolutně čisté, je tedy zapotřebí sklenice a víčka umýt v horké vodě, do které můžete přidat sodu.


Poté je dobře opláchneme pod tekoucí vodou a necháme volně uschnout. Jak sterilizovat láhve a sklenice na zavařování. Ovocné, zeleninové a masové konzervy vydrží dlouho, pokud jsou správně připraveny a zavařeny. Je důležité před zavařováním sterilizovat lahve a sklenice , aby se potraviny nekontaminovali bakt. Pokud jsme na filetech nechali kůži, měla by být směrem k stěně nádoby.


K rybímu masu již nepřiléváme žádný nálev, sklenice důkladně uzavřeme víčky a zavařujeme minut při teplotě 95°C. Po ukončení zavařování sklenice necháme vychladnout stejným způsobem, jako při zavařování ostatních produktů. Co je odlišuje od statních zavařovacích sklenic?


Je to design, jednoduchost se kterou se sklenice zavařují a také víceúčelové použití. Můžete v nich jen zavařovat, nebo se nechat inspirovat obrovským množstvím receptů, které najdete třeba zde na Pinterestu nebo na našem blogu o zavařování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky