pátek 13. dubna 2018

Malinová náplň do pralinek

Malinová náplň do pralinek

Lowest Prices Online At Chemist Click. UK Registered Pharmacy. Malinová náplň do pralinek recepty, které budete milovat. Na ořechovou náplň do zhruba ks pralinek. Vše spojíme do vláčné hmoty.


Do horkých přecezených malin přidáme kousky čokolády a mícháme, až se rozpustí (už nezahříváme). Na pečící papír vykrajujeme dvěma lžičkami bobečky a pak zase dáme ještě více ztuhnout dalších 20–minut. Nejdříve si připravíme náplň do pralinek - základní měkký ganache (viz poznámky). Do malého rendlíku nalijeme smetanu a přivedeme ji k varu.


Jakmile se začne lehce vařit, sundáme z plotny a nalijeme na nasekanou čokoládu. Zamilovala jsem se do výroby domácích pralinek , jenže už mi docházejíc nápady na náplně, poradíte někdo? Náplň by měla být spíše pevnější (např.: na bázi ganache) a chtěla bych, aby byla kontrastní k barvě čokolády, tj. Kokosová náplň do pralinek Tintoretto Coconut - 5g. Náplň do pralinek recepty, které budete milovat.


Malinová náplň do pralinek

Marcipánová náplň s nadrcenými kousky oříšků v. Před pár dny jsem se pustila do výroby jedlých dárků a vyrobila jsem kolem kila domácích pralinek. Byl to spíš prostředek k relaxaci, protože jsem měla takový ten den, kdy jste opravdu už přetažení a pohroužení se do této noční činnosti mi udělalo moc dobře a vyčistilo hlavu. Plátky želatíny namočíme na pár minút do trochy vody, potom ich vyžmýkame a pridáme k horúcemu rozvarenému ovociu, miešame do jej rozpustenia. Smícháme obě čokolády a zalijeme horkou smetanou. Mícháme do hladké konzistence.


Na závěr přidáme likér. Náplň obsahuje: bílá čokoláda, zrnková mletá káva (jednodruhová 1 arabica BIO Peru), smetana, máslo, med. Srdce (jednoduché) - Toskánský krém v mléčné čokoládě Skořápka je z mléčné čokolády ().


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Nejprve si připravte náplň , aby stihla lehce vystydnout a mohli jste s ní rovnou plnit připravené korpusy. Smetanu si dejte do hrnce a přiveďte ji k varu. Jakmile začne bublat, odstavte ji a přisypejte všechnu čokoládu určenou na náplň.


Začněte míchat a míchejte až do rozpuštění. Hustý krém - náplň do pralinek. Na promazání dortu nebo jako náplň do čokoládových pralinek se hodí ganache namíchaná v poměru jeden díl čokolády a jeden díl smetany. Je potřeba ji nechat zchladnout víc než ganache na polévání, nejlépe půl hodiny v ledničce. Tvarohy dáme do utěrky a vymačkáme přebytečnou vodu.


Malinová náplň do pralinek

V míse utřeme tvarohy s cukrem, žloutky, vanilkovým cukrem i citronovou kůrou. Náplň dáme do chladničky, než upečeme palačinky, vychladit. Mandlové lupínky opražíme na suché pánvi a uložíme je stranou. Na rozehřátém másle usmažíme palačinky. Lze ji použít jako polevu, krém či náplň např.


Dá se snadno obměňovat a dochucovat. A už jsem zmínila, že je vynikající? Smetana se používá většinou ta na šlehání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky