pondělí 24. září 2018

Perník s marmeládou

Na perník smícháme všechny ingredience. Můžeme použít marmeládu nebo povidla a přidat i nakrájené vlašské ořechy nebo čokoládu. Těsto na perník s marmeládou nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 1°C - minut.


Na závěr perník pocukrujeme a můžeme podávat také s marmeládou. Tématické fráze: perník s marmeládou perník na plech s marmeládou vyborny pernik na plech pernik s marmeladou a cokoladou perník s marmeládou recept recept perník s marmeládou recept na perník s marmeládou babiččin perník s marmeládou výborný perník s čokoládou výborný perník perník s čokoládovou polevou perník z. Tématické fráze: perník pernik recept hrníčkový perník s marmeládou perník na plech hrníčkový s jablky nadýchaný hrníčkový perník hrnickovy pernik pernik na plech recept na perník nadýchaný perník recept perník na plech nadýchaný nadychany pernik pernikova buchta recept pernik nadýchaný perník s jablky hrnkovy. Domácí perník s marmeládou Do mísy dáme veškeré sypké suroviny - mouku, cukr, kakao, prášek do perníku - promícháme. Přidáme rozinky (mohou být před tím namočené v rumu), posekané ořechy, kandovanou kůru, promícháme a následně do mísy vyklepneme vejce, nalijeme olej, dáme dvě lžíce domácí zavařeniny a přidáme vlažné mléko. Perník s marmeládou - recept.


Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty Fitweb. Dobrý den, paní Ivanko, dnes jsem vyrobila perník podle Vašeho receptu, je to velmi dobrý nápad s těmi sušenkami. Již jsem vyzkoušela řadu Vašich receptů, především na moučníky, zatím jsem vždy mezi svými blízkými sklidila pochvalu. U nás nejoblíbenější perník s domácí jahodovou marmeládou.


Je jemný, vláčný, nadýchaný a velmi chutný. Klasicky plním domácí jahodovou marmeládou , kterou si dělávám z jahod ze zahrady, ale pokud už nemám, tak ještě může být i povidla. Hlavně aby byla marmeláda nebo povidla trochu kyselejší, aby to s tou sladkým vhrchem dokonale ladilo. Buchta na plech sice není zrovna vrchol pekařského umění, ale paradoxně kolikrát sklízí mnohem větší ovace než vymazlený koláč, s kterým jste se dělali půl dne. Upečte si rychlý hrnkový perník na plech, který obložíte hruškami nebo jiným ovocem a ještě do něj zužitkujete zbytky marmelád.


Kdo by chtěl, může ještě perník rozříznout a promazat nějakou marmeládou nebo džemem. Já to nedělám, protože perník je báječný už tak bez promazání a jiný už nedělám! Také možné lžíci skořice. Pro méně znalé-dobře smíchat zvlášt sypké a tekuté ingredience.


Perník s marmeládou

Poleva možná jakákoliv jak někdo píše kdo rád čokoládu,tak koupit třeba ledové kaštany , s obalem nechat v horké vodě,pak vy mačkat na moučník. Hrnkový recept na vynikající a voňavý perník , který dělávám doma dost často. Je velmi nadýchaný a jemný jako pavučinka. Na každý kousek po upečení dám marmeládu, kompotovanou švestku a lístek meduňky. Vypadá to pak mnohem lépe a člověku se chce sníst hned celý plech najednou.


Pokud jste ještě nepekli žádný perník , vřele vám doporučuji tento. Ořechový perník s marmeládou. Sdílet Sdílet Sdílet Sdílet.


Perník s marmeládou

Naskenujte QR kód nebo přidejte ingredience na nákupní lístek. Vláčný mrkvový perník s domácí polevou. Ja som ho ešte trochu upravila podľa relácie prostřeno ale tam perník piekly z prášku a ja také veci moc nemusím. Tak že naliala som polku cesta na plech a naukladala som tam guľaté piškóty vždy dve zlepená z džemom a namáčane v káve z rumom.


Výborný perník s marmeládou. Ve dvou miskách smícháme sypké a tekuté ingredience. Ty pak smícháme dohromady a vše šleháme ručním šlehačem, než je těsto hladké.


Perník s marmeládou

Nalijeme na plech s pečícím papírem a pečeme cca minut, podle trouby. Vložil(a): MiskaTekk, 10. Medový perník s marmeládou. Me cukr, sůl, tuk a lžíci vody pomalu a jemně rozpustíme v hrnci a necháme vychladit.


Do vychladlé směsi přidáme vejce a skořici a důkladně vše rozmícháme. Dále promícháme mouku s práškem do pečiva a. Aby se vám perník lépe přeřezával, je lepší si ho rozpůlit na dvě poloviny, aby se vám s ním lépe manipulovalo a netrhal se vám. Rozříznutý perník pomažte marmeládou a zpět přiklopte, povrch polijte čokoládovou polevou, a chcete-li, posypte mletými ořechy nebo strouhaným kokosem. Pak hmotu naleji na plech vymazaný tukem (já používám sádlo) a vysypaným hrubou moukou.


Peču v předehřáté troubě na 180°C cca min. Pak nechám perník vychladnout, vyklopím, rozříznu podélně na pů a naplním nejraději rybízovým džemem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky